Groningen Guitar College

Het Groningen Guitar College is een onafhankelijk lescollectief en opleidingsinitiatief van zes docenten en verzorgt gitaaronderwijs van de basisschool tot aan de vakstudie.

Digmon Roovers is samen Albert van Holthoon de bedenker en oprichter van Groningen Guitar College. Het GGC is veel meer dan een individueel opererende gitaardocent. De unieke samenwerking tussen de docenten, maar ook met de (inter)nationale muziekwereld, creëert een unieke en kennisrijke omgeving voor gitaarstudenten. Door de ruime expertise van het collectief, biedt het GGC haar studenten de kans om zichzelf volop te ontwikkelen in elke mogelijke gitaarstijl. Regelmatig wordt deze expertise en kennis uitgewisseld door zowel docenten als studenten om zo adaptief mogelijk les te kunnen geven. Bovendien krijgen studenten van het GGC de mogelijkheid om maandelijkse workshops te volgen om zo bepaalde vaardigheden en technieken te leren en kennis te vergroten. Op deze manier biedt het GGC haar studenten de kans om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. De wereld van de gitaar is immers ook zo breed en divers.

Het Groningen Guitar College is gevestigd in het oude Kunstencentrum, voormalig conservatorium LM. Het pand heeft een ontvangstruimte en aparte toiletten. De les-studio is voorzien van alle apparatuur. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Betaald parkeren. 10 minuten lopen vanaf het hoofdstation. Opname-apparatuur, kopieerapparaat en internet aanwezig. Koffie en thee staan klaar…

Gitaar in de Klas

Ga naar de website van Gitaar in de Klas voor meer informatie en aanmelden.

Muziek à la Guildhall

De Guildhall gedachte gaat uit van ‘muziek per direct’ oftewel ‘muziek in het nu’.
Leren door te doen!

RGM in de Klas

De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een vrolijke, gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen...

Guitar Gym

is de super toegankelijke internet gitaarschool van de Five Great Guitars gebaseerd op improvisatie.

Neem contact op

Digmon Roovers

Locatie Studio Groningen:
Borgmanschool, ingang Oliemulderstraat 51
9724 JD, Groningen

T : 06-55378258
E : digmonroovers@gmail.com

Kvk-nummer, BTW-nummer en Bankrekening op te vragen.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.